„Humana Lepota“ – Da li si humano lepa? Priključi se akciji!

By 18. septembar 2015. Vesti No Comments
Humana-Lepota-4-Manya

Dance4Manya ekipa i fotograf Uroš Ivanović organizuju jednu akciju koja zaslužuje ogromne pohvale, u pitanju je humanitarno slikanje sa ciljem da se preko lepote i atraktivnosti osoba lepšeg pola podigne svest o jednom dečku iz Beograda kojeg je pogodila jedna od najnovijih teško izlečivih bolesti.

Devojke, treba nam vaša lepota! Ali ovog puta u plemenite svrhe! Naime, ako niste upućene, oko jednog dečka koji se bavi elektronskom muzikom već 10 godina se podigla ogromna akcija. Poznat je kao Dj Manya, on je dobio tešku bolest, i leči se sada u Nemačkoj. To sve košta oko 120.000eura.

Viktor Savic 4 Manya

Oko te akcije skupili su se profesionalci, mediji, Viktor Savić, Biković, Radojičić, sportisti, tviteteraši i svi zajedničkim snagama prave jedan veliki dvodnevni humanitarni festival 16. i 17. oktobra u BelExpoCentru. Čak 50 di džejeva se odreklo honorara kako bi privukli što više ljudi.

Slikanje će biti u četvrtak 24. i petak 25. septembra u periodu od 12:00 do 18:30 časova u foto studio u ArtIMedia školi u Ulici Bulevar Vojvode Mišića 41 blizu Sajma.
Možete doći kad god vam odgovara. 

Leave a Reply