Samo za ljude mekog srca – igrajte za Nemanju i spasite mu život!

By 25. avgust 2015. Vesti No Comments
Manya (1)

Život je postao veoma brz zar ne? Brzina je postala jedna od ključnih vrlina za kretanje kroz život. Ko prvi, njemu devojka… Stara dobra. A gde nas je dovela ta brzina? Šta je od nas napravila? Brzina je postala satisfakcija, način života, obaveza, svakodnevnica. A srce? Imamo li ga i dalje? Da stanemo na sekund, pogledamo oko nas, pored nas, kod kuće, u komšiluku, na ulici, na faksu, na poslu, treba li nekome pomoć, da li je neko tužan, povređen, odbačen? Da li možete da zastanete u toj brzini, smirite se, zagrejete svoje srce i potražite da li možete nekome pomoći? Ako možete ovo je PRAVI izazov za vas. Da li imate srce ili ste mnogo brzi?

Ove jeseni, cela Srbija i njena scena elektronske muzike ujediniće se sa jednim plemenitim ciljem: da spasi život dečku čija dobrota i osmeh greju nečija srca. Za život Nemanje Ivanovića, poznatijem kao DJ Manya, đuskaće preko 50 di-džejeva i preko 15.000 ljudi na najvećem humanitarnom festivalu do sada, Dance 4 Manya.

Lepo zvuči, zar ne?

Okej, napravljen je prvi korak, prostor je nađen, tehnika za realizaciju je sponzorski donirana, di-džejevi su angažovani, pristali su da rade bez honorara, ostalo je još samo da dođe 15.000 ljudi, „piece of cake“ :)

Da li si ti ta osoba koja će zastati sada u ovoj masovnoj žurbi i odlučiti da dođe na ovaj događaj? Da li si ti ta osoba koja će smoći snage da za sledećih 50 dana skupi velikih 800 dinara i kupi kartu?

Da li si ti ta osoba koja će ovaj slučaj podeliti sa društvom i ubediti ih da i oni za sledećih nekoliko nedelja skupe velikih 800 dinara i kupe kartu?

Kad se ovako napiše deluje veoma lako i izvodljivo – I JESTE! Da nismo u žurbi non stop! Da zastanemo nekad na trenutak, jer kad zastanemo – srce može da radi, da oseća…

A od čega boluje Nemanja? Boluje od teške bolesti. Dijagnostifikovan mu je redak oblik maligne bolesti (desmoplastični sitnoćelijski sarkom). Lečenje ove bolesti je dug proces i kao takav iziskuje znatna finansijska sredstva, tačnije 120 000 evra. Proces lečenja je ostvariv isključivo na klinici u nemačkom gradu Flensburg, gde se Nemanja trenutno nalazi.

On više nigde ne žuri, on ima samo jednu želju koja dolazi iz dubine njegovog srca – da ozdravi.

Da li zapravo možeš da za trenutak nigde ne žuriš i pomogneš?

Želimo da podignemo svest da participacijom i uključivanjem u ovu akciju, tj. kupovinom karte postaješ jedan od donatora koji će STVARNO pomoći da se zaključno sa ovim događajem prikupe sva sredstva za Nemanjino lečenje!
Imaš skoro 2 meseca da skupiš ovu simboličnu cifru! Pozovi svoje prijatelje, rođake, dečka/devojku, familiju, poznanike, da se svi zajedno okupimo radi jednog višeg cilja i sigurno ćemo skupiti novac!

ZAPAMTI – nije potrebno da jedan donira MNOGO već više da donira MALO!

Zašto sve ovo radimo?

  1. Zato što ćemo napraviti najbolju žurku IKADA gde su se udružili svi najkvalitetniji di-džejevi iz Srbije i svi će se provesti kao nikada do sada.
  2. Zato što ćemo pored dobrog provoda spasiti Nemanjin život!
  3. Zato što ćemo pored dobrog provoda spasiti Nemanjin život!
  4. Zato što ćemo pored dobrog provoda spasiti Nemanjin život!
  5. Zato što ćemo pored dobrog provoda spasiti Nemanjin život!
  6. Zato što ćemo pored dobrog provoda spasiti Nemanjin život!
  7. Zato što ćemo pored dobrog provoda spasiti Nemanjin život!
  8. Zato što ćemo pored dobrog provoda spasiti Nemanjin život!
  9. Zato što ćemo pored dobrog provoda spasiti Nemanjin život!
  10. Zato što ćemo pored dobrog provoda spasiti Nemanjin život!

BelExpo Centar će 16. i 17. oktobra biti mesto gde ćemo se plesom, đuskom, pozitivnom energijom i muzikom boriti za život, za Manju.

Sav profit od ulaznica i pića će biti prosleđen za njegovo lečenje.

Festival traje 2 dana:
I dan će biti UDM („Underground Dance Music“ – Techno, Tech, Deep)
II dan će biti EDM ( Progressive House, Big Room, Trance, Trap, Bounce i sl.)
Karta za festival: 800RSD
Jednodnevna karta: 500RSD

Karte možeš nabaviti na svim biletarnicama Eventima kao i online preko njihovog sajta na sledećem linku.

Ukoliko želite da donirate za Nemanju to je moguće i preko BudiHuman fondacine na linku ovde!

Vidimo se 16. i 17. oktobra u BelExpo centru da zajedno igramo za Manju! Za ŽIVOT!

http://zamanju.rs/

Leave a Reply